CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Monday, 23 May 2011

untung lhaa ade boyfie

. seronok bila penad kite seharian membuat kerja  then mendapat hasil yang memberangsangkan . seronok walaupun dalam keadaan penat , masih boley tersenyum dengan pelanggan - pelanggan . seronok bila bukak lappy nampak orang tersayang online . ha ha ha  ( tak de kaitan dlm tajuk kita kali ni ) .

. untung la bila ade boyfie , jalan-jalan ta engat dunia . macam la kat rumah tu tak de keje kan . aha tapi laen plak cite kalau ade bibik kat rumah tu . >.< kepit sane kepit sini . best ke orang tengok ? tak pe , tengah fall in love kan , ape benda jadi pun ta nampak .

. untung la dapat decorate blog cantik2 . T_T . tak de mase !!! jelous dgn dye-dye orang . grrr . bila na ade mase ni . okay nty buad appoiment balek dgn blogger terchinta okay . okay badan penat + + . na tido awal plus bergayut dengan sesape yang sudy :) aha .

gud nyte boyfriend . gud nyte girlfriend . :)

Saturday, 21 May 2011

jaridalamatakbergerakla.

 . memang agak lame la da tak practice jari ni mentyping . sebab ? bz + malas + ta de mase + sebagainye .



 . 16 may 2011 . tarikh yang aku tunggu2 sejak aku balik dari dungung !
 . OKAY , mule2 on lappy sayang .
 . then connect itu wifi .
 . then pegi itu laman web www.psmza.edu.my
 . ' sila click di banner ' .. :'(
 . thx la sbb bg result aku mcm tu .
 . sorry umi , even umi cool je , tapi akak tawu umi na lebih dary tu kan ..
 . insyaallah umi , next sem :)


. bufday kaw . okay la aku da wish kat kaw . baik ta aku ? ha , habes kedit aku tawu . hak3 . kaw gedix kan , buad2 ta kenal sape aku , omg , ade aku kesah ? okay aku mmg admit la dlu memg aku susah nak lupekan kaw , tapi bila pikir baik2 better kodd aku lepaskan kaw . sbb kaw ta layak dapat kasih sayang aku . .


. okay hangout tadi memg best ! perhh macam owg baru lepas kua dari kandang tu . memang ketare yang aku ni seorang yang jarang "bersosial " . walaaweyhhh . okay ni saya punya driver !


sory wa trak masa mao pusing ini picca . :p
. pemandu yang agak ta 'berdisiplin' . haha . amad tidak berterima kasih betul kan . dari mule masuk kete untill hantar balek , ta penah stop cakap . aisehhh , mamat ni cam da betaoun2 ta jumpe aku kan . ehh mmg betul pun kan . haaa 4 tahun sekali bwu jumpe ! perhh tu mmg best , jaoh dimate , dekat dijantunggg .. OMG . . cukup okay . no jiwang2 . . btw , thx mr . hakim ! wa ceronok sama lu ini haly . <3

. okay sedih bila lupe na capture picca sendiri . kaw punye pasal ahh ! bnyak sanad mulut tu nak cakap . erghh  ! apepown , thx ajak den kua yerr . n thx sbb aku blaje ko mam aryni yerrr even aq ta dgr pun perkataan "THX: kaw tu . ha ha .


. okay to my dearest friend ' NOR SYAFIKA IDORA' hb !sweet 9teen okay . kaw agak kecewakan aku aryni . punca .? aku betul2 nak jumpe + celebrate bufday kaw , tapi kaw bz plak nan owg laen . okay fine .aku tawu dye lagi penting dari aku . apepun , welcome to 9teen . hah !


. okay , fund aku da okay . tapi mmry card plop wat masalah . duet2 , aku memg kaye nak cop duet tiap2 ary . tape , save dlu wat mase ni . fund ta penting sanad . asalkan dpt kol n txt suda berbaloi3 !


. okay aku memg best la na layan felling kaw tiap2 hary . betul , aq bersyukur sanad bile aq ditinggalkan , ramai yang datang menemani aku . mmg thx gyla2 kat korang . hanya Allah ye y dapat balas jase korang . tapi , hope fhm okay , kite just kawan je . hati aku bukan mudah utk bg2 kat orang . mybe layanan aku buat kaw rase aq punye felling yang same nan ape y kaw rase. tapi tidak . ! seriusly tidak . aku bukan na kate aku howt ataw gojes o sumthin else yang boley na kate ramai suke aku . tidak ! aku cikit pun ta penah katekan mcm tu . aku hanyalah aku . insan yang penuh kekurangan . jadi , janganlah kaw judge aku ta pilih kaw sbb aq materialistik or sumthin else . kalau kaw ditempat aku , baru kaw tahu ape sbnrnye yang jadi . aku penat tawu . penat mengecewakan orang . okay now , depends pade korang na judge perkataan "mengecewakan" tu yang mcm mane   .  

.gud nyte boyfriend . gud nyte girlfriend ! :)


.

             
                                                                 

Thursday, 5 May 2011

.okay aq ta tawu malam ni knp tibe2 sedih je rase . act aq risaukan sumthin . sebab ? ta tawu lha .
every nyte , aq slalu dgr luahan haty dye pasal awekss dye .. omg ! kesiannye . knp dye diperlakukan mcm tu .oh  my dear brother , hope kaw tabah dgn semua dugaan y dtg ni okay , ni lah salah 1 dugaan dlm prhubungan , aq yakin qlo jodoh kaw emg dgn dye , seteruk mane pun , insyaallah dye akan kmbali balik pada kaw , yang penting just sabar n doa okay ? i always with u la dearr !

.okay , bila aq tengok post2 dye , aq tawu , salah 1 nye mmg tuju pd aq , ianya depens samaada aq faham o tak semua tu . damn ! asal aq buat dye mcm ni .. tawu tak aq serba salah sngt . tapi aq tak pernah bagi harapan ape2 pd dye . n dye pun cakap yang dye tak mgharapkan ape2 pd aq . tapi . urghh ! aq tetap silap,
seriusly , qlo sy tak hadir dalam hidp awk , msty tak kan jd mcm ni kan . seriusly i'm so sorry .

.okay , cukup2 lah sygkan aq . erghh ! bukan tak bersyukur , tapi da problem is , kaw dah ade awekkkk lha! asal ? ta cukup lagi ke dye tu .. asal kaw nak aq lagi . ape benda yang aq da buat smpi kaw nak aq gak! kdg2 aq pelik dgn lelaki ni , perlu ke perkataan "curang" dlm kamus kehidupan korg o korang tak penah rase lagi cm ne kene tipu ? OMG ! kaw mmg owg yang paling bertuah qlo ko tak penah rase tu semua .

dalam kamus kehidupan aq cume mahukan seorang "lelaki mase dpn " yang boley menjamin mase dpn ku . semuanya demi khdupan akan dtg jugak , bukan aq sebarangan nak memilih . it's better pilih sendiri kodd dari parents yang tentukan . betul ke ? okay bab tu depens pade pndapat masing2 , malas na potpet panjang lebar . the tyme is 2.36 am . so tyme to sleep . hope esox lagi better dari ini hary . :)

wa rendu sama family & rakan & teman &sahabat ..

"lu lelaki tarak guna "

okay mmang hot la kaw buat perempuan2 kat dunia ni mcm tu .
kaw ingt kaw siape ? prince william ? . Go to the hell lhaa .
muke cam cibai , ade haty nak jd playboy ? playground pun belum tentu la derr .
wa selutt sama lu punye awekss . qlo wa tawu lu punye perangai cam cibai mmg wa suda lame kick lu ahh .

Wednesday, 27 April 2011

sy rindu kawan sy :'(

sedih . sebab ? sbb sedih la .. rindu dye sngt .. rindu gelak tawe dye .. rindu tyme dye manje2 ngn sy , rindu tyme dye merajuk , rindu tyme dye ..... :'( ..

awak .. nape awk jauhkan diri dri sy ? awak tau , sy da lame perhatikan awk , tapi sy ta berani na tny o tegur awak .. lagi-lagi sejak kite exam baru-baru ni .. awak ? awk tawu , sy sedeh gyla bile awak macam ta sudi pun na stdy same-same nan sy ? knp awk ? awak mara nan sy ? kalau awk mara , nape awk ta tegur sy o apepun , sy senyap je sbb takut nak bersuare . last paper td , sy selalu perhatikan awak , bila awk bercakap pun , awk lansung tak pandang sy , sy sedeyh tawu .. tapi ape yang sy mampu buat kan ..

awak .. tadi sy nampak awk balik naek kereta kancil merah kan .. awk dgn rumate awk kan ? bnyak barang awak sy tengok , nape awk tak mintak sy tulun bawakkn .. awak tawu , sy sedeyh bile awk pergi tak bgtawu sy .. lagipun , sy tawu bilik awk n bilik kwn kite lagi 1 tu tak jauh kan ..?  tadi , sy tengok je awk naek kereta tu , untill la kereta tu jauhh .. sy na panggil awk dari atas , tapi sy takodd .. takodd awk ta bg responds ape2.. bile sy da smpi bilik sy , sy ta tawu nape tibe2 air mate sy ngalir .. tapi sy tawu , air mate sy ni ngalir bukan sbb awk ta jumpe sy td , tapi air mate ni ngalir sbb sy tak smpat na mintak maaf kat awk sbb buad awk terase dgn sy .. 




awak , apepun jd antara kite , awak tetap best friend sy smpi bile2 NABILAH MOHD AMIN ..

rindu awk cngt2 my dear :)

Friday, 15 April 2011

" kenape sy yang menjadi pilihan awk "

awak , 4 bulan awk tipu sy ..
awk , kenape sy yang perlu awk tipu ?
awk , awk nak balas balek dgn ape yang sy buat kat awk dulu ?
awk , knape awk kejam sngt dgn sy ?
awk , seronok ke permainkan haty orang ?
awk , tercapai ke segala apa yang awak mahukan after awk buat semua ni ?
awk , tenteram ke arwah gf awk kalau awk berkelakuan mcm ni ?
awk , ape salah sy dgn awk selame ni ?
awk , sy tak pernah marah + curiga + cemburu + segale2nye dgn awk selame ni , tapi kenape awk tergamak buat sy mcm tu .?
awk , gembira melihat air mate sy jatuh sbb awk ?
awk , gembira tengok sy down sbb awk ?

awak ? awk ingt sy kejam sangt ke kalau awk bgtawu hal sebenar , pernah sy marah awk bila awk kantoi dgn penipuan awk ? ade sy maki awk mcm mane awk maki sy ? ade sy tuduh awk mcm mane awk tuduh sy? awk , kejam nye awk dgn sy .. ape salah sy dgn awk .. awk , awk tawu kan sy ta kuad na hadapi ni semua , awk tawu kan sy lemah ..

awk.. tq sebab ta mengaku bhwa sy pernah mnjadi gf awk ..awk , tq sbb penah mencury aty sy wlpun hakikatnye awk ta mengaku tu sume ..awk , berhentilah sakiti haty perempuan jika awk amat sygkan arwah gf awk . biarlah dye tenang melihat awk disini .. maaf andai sy pernah menyakiti haty dan perasaan awk , andai ini ending sebenar story kita  , cukuplah sampai disini . semua impian n harapan kita selama 4 bulan ini , kita anggaplah ianya 1 kenangan yang pernah wujud antara kita . tak ade ape yang saya mahukan dari awak melainkan mendoakan kebahagiaan sy . sy maafkan atas semua yang terjadi, hopely , awk akan jumpe pwincess yang dapat memahami awk ape adanya .. tq for everything hakim ..

ekhlas dari seseorang yang pernah menyayangimu ....

Thursday, 14 April 2011

" i'm sorry "

yes , i admit that i'm wrong ..

kenape awk mudah memikirkan sumthin terlampau jauh ? knp awk dah mule nak menjauhkan diri ? kenape bila sy dah mule selesa dgn awk , awk pula yang ....... knp ? adakah sbb post fb sy ? sume tu ta penting n awk sendri ckp yang lepas , biarkan aje , n awk gak ckp awk faham dgn ape y sy rase, tapi..

tapi knp look like awk nak jauhkan diri dary sy DoMO KUN !


 awk tawu , awk da buad air mate sy tuwun malam ni  tawuk .. ..


i miss my DOMO !
:'(

mybe kehadiran sy menambah lagi kesakitan dln idup awk kan .. andai itu takdirnya .....



p/s : ta kuad na hadapi sorg2


Wednesday, 13 April 2011

"study"

mcm kanak2 ? ada msalah dgn kaw ke ? aq punye blog's kodd ,so ikut aq la kan. :)

okay ,menda kat atas ni mcm tak sesuai dgn title izzy tu kan . okay just forget it .. exam ? demam exam...mmg da tak lame . tak sampi pun 10 hary . knp pilih 10 hary ? haha entah :) semua orang sibuk sane sni.
betul ke ?

demam ?

bila mejaku nak jd mcm ni ea ??

update status "study hard" , "final da dekat,tak pandai2 lagi ke nak stdy" , "buku ilang (alasan tak nak stdy) "  n mcm2 lagi lah . kalau senaraikan , mmg tak usik buku dpn mate ni .

hehe .. itulah sy :)
p/s : entri kali ni bosan ! 

Tuesday, 12 April 2011

"exam"

ouhh exam .. tade sape yang bley lari dari exam selagi seseorang itu bergelar "student" . semuanya demi masa dpn :), amek course programming . tapi act ta brape minat terhadap coding2 ni . lebih obses terhadap animation, but tak pro sanad . mcm mne mao pertingkatkan ?  ape lagi , rajin2 kan lah stdy. . semenjak 2 menjak 3 menjak menjadi student IT ni , "kepoweran"  glasses izzy ni makin lame makin membukit , eish knp bile da pkai glasses pun still kabur pandangn ni , takkan smpai nak kena pkai kanta pembesar kodd .
ouhh mata , janganlah kaw meminta untuk menambah POWER . cukuplah power yang da ade ni .

perlu ke glasses mcm ni ? haha
atau begini ? wow !

Monday, 11 April 2011

"dua_nd blog's"

okay . 1st skali sebagai umat islam .. assalamualaikum kpd umat2 islam di dunia ni okay.

mengikut tyme zone ku sudah mulai mencecah jarum angka 2.00 am.. gud luck to izzy y sudah berjaya buat blog's yang kedua :) (tepuk tangan) . agak terkilan sbb izzy punye blog dulu dah ta ley masuk ? kenape ? entahla.. tu lah diname kan bute  IT kodd . smpai punce masalah tu pun tak dpt diselesaikan . so , dlm dua_nd blog's ni , mcm2 izy nak praktikkan software ape yang izzy da blajar sepanjang sem 2 ni..salah 1 nye ,PHOTOSHOP ,FLASH (erghh agak ta suke ini keje,tapi boley buat animation.yeay!) , SOUNDFORGE (yeay ! karok jumm ! ) , PREMIERE ( edit video :) ) n etc lah . Ape functionnye kite berat2 kan lappyy kite dgn software2 ni kalau kite lnsung tak menggunakannya .betol x?PHOTOSHOP ? mybe ta sehebat MAS AHMAD SAFWAN n owner2 blogest yang laen, tapi kat dunia ni tak de ape yang mustahil kan. so kalau nak pandai ,kene lah ade rajin + usaha + berusaha + & ++ lagi lah :) cenyum ckit . bak kate justin bieber "NEVER SAY NEVER ".

p/s : pillow cik izzy dah memanggil tu . :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...