CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Tuesday, 12 April 2011

"exam"

ouhh exam .. tade sape yang bley lari dari exam selagi seseorang itu bergelar "student" . semuanya demi masa dpn :), amek course programming . tapi act ta brape minat terhadap coding2 ni . lebih obses terhadap animation, but tak pro sanad . mcm mne mao pertingkatkan ?  ape lagi , rajin2 kan lah stdy. . semenjak 2 menjak 3 menjak menjadi student IT ni , "kepoweran"  glasses izzy ni makin lame makin membukit , eish knp bile da pkai glasses pun still kabur pandangn ni , takkan smpai nak kena pkai kanta pembesar kodd .
ouhh mata , janganlah kaw meminta untuk menambah POWER . cukuplah power yang da ade ni .

perlu ke glasses mcm ni ? haha
atau begini ? wow !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...