CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Thursday, 5 May 2011

.okay aq ta tawu malam ni knp tibe2 sedih je rase . act aq risaukan sumthin . sebab ? ta tawu lha .
every nyte , aq slalu dgr luahan haty dye pasal awekss dye .. omg ! kesiannye . knp dye diperlakukan mcm tu .oh  my dear brother , hope kaw tabah dgn semua dugaan y dtg ni okay , ni lah salah 1 dugaan dlm prhubungan , aq yakin qlo jodoh kaw emg dgn dye , seteruk mane pun , insyaallah dye akan kmbali balik pada kaw , yang penting just sabar n doa okay ? i always with u la dearr !

.okay , bila aq tengok post2 dye , aq tawu , salah 1 nye mmg tuju pd aq , ianya depens samaada aq faham o tak semua tu . damn ! asal aq buat dye mcm ni .. tawu tak aq serba salah sngt . tapi aq tak pernah bagi harapan ape2 pd dye . n dye pun cakap yang dye tak mgharapkan ape2 pd aq . tapi . urghh ! aq tetap silap,
seriusly , qlo sy tak hadir dalam hidp awk , msty tak kan jd mcm ni kan . seriusly i'm so sorry .

.okay , cukup2 lah sygkan aq . erghh ! bukan tak bersyukur , tapi da problem is , kaw dah ade awekkkk lha! asal ? ta cukup lagi ke dye tu .. asal kaw nak aq lagi . ape benda yang aq da buat smpi kaw nak aq gak! kdg2 aq pelik dgn lelaki ni , perlu ke perkataan "curang" dlm kamus kehidupan korg o korang tak penah rase lagi cm ne kene tipu ? OMG ! kaw mmg owg yang paling bertuah qlo ko tak penah rase tu semua .

dalam kamus kehidupan aq cume mahukan seorang "lelaki mase dpn " yang boley menjamin mase dpn ku . semuanya demi khdupan akan dtg jugak , bukan aq sebarangan nak memilih . it's better pilih sendiri kodd dari parents yang tentukan . betul ke ? okay bab tu depens pade pndapat masing2 , malas na potpet panjang lebar . the tyme is 2.36 am . so tyme to sleep . hope esox lagi better dari ini hary . :)

wa rendu sama family & rakan & teman &sahabat ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...