CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Monday, 11 April 2011

"dua_nd blog's"

okay . 1st skali sebagai umat islam .. assalamualaikum kpd umat2 islam di dunia ni okay.

mengikut tyme zone ku sudah mulai mencecah jarum angka 2.00 am.. gud luck to izzy y sudah berjaya buat blog's yang kedua :) (tepuk tangan) . agak terkilan sbb izzy punye blog dulu dah ta ley masuk ? kenape ? entahla.. tu lah diname kan bute  IT kodd . smpai punce masalah tu pun tak dpt diselesaikan . so , dlm dua_nd blog's ni , mcm2 izy nak praktikkan software ape yang izzy da blajar sepanjang sem 2 ni..salah 1 nye ,PHOTOSHOP ,FLASH (erghh agak ta suke ini keje,tapi boley buat animation.yeay!) , SOUNDFORGE (yeay ! karok jumm ! ) , PREMIERE ( edit video :) ) n etc lah . Ape functionnye kite berat2 kan lappyy kite dgn software2 ni kalau kite lnsung tak menggunakannya .betol x?PHOTOSHOP ? mybe ta sehebat MAS AHMAD SAFWAN n owner2 blogest yang laen, tapi kat dunia ni tak de ape yang mustahil kan. so kalau nak pandai ,kene lah ade rajin + usaha + berusaha + & ++ lagi lah :) cenyum ckit . bak kate justin bieber "NEVER SAY NEVER ".

p/s : pillow cik izzy dah memanggil tu . :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...