CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Saturday, 21 May 2011

jaridalamatakbergerakla.

 . memang agak lame la da tak practice jari ni mentyping . sebab ? bz + malas + ta de mase + sebagainye .



 . 16 may 2011 . tarikh yang aku tunggu2 sejak aku balik dari dungung !
 . OKAY , mule2 on lappy sayang .
 . then connect itu wifi .
 . then pegi itu laman web www.psmza.edu.my
 . ' sila click di banner ' .. :'(
 . thx la sbb bg result aku mcm tu .
 . sorry umi , even umi cool je , tapi akak tawu umi na lebih dary tu kan ..
 . insyaallah umi , next sem :)


. bufday kaw . okay la aku da wish kat kaw . baik ta aku ? ha , habes kedit aku tawu . hak3 . kaw gedix kan , buad2 ta kenal sape aku , omg , ade aku kesah ? okay aku mmg admit la dlu memg aku susah nak lupekan kaw , tapi bila pikir baik2 better kodd aku lepaskan kaw . sbb kaw ta layak dapat kasih sayang aku . .


. okay hangout tadi memg best ! perhh macam owg baru lepas kua dari kandang tu . memang ketare yang aku ni seorang yang jarang "bersosial " . walaaweyhhh . okay ni saya punya driver !


sory wa trak masa mao pusing ini picca . :p
. pemandu yang agak ta 'berdisiplin' . haha . amad tidak berterima kasih betul kan . dari mule masuk kete untill hantar balek , ta penah stop cakap . aisehhh , mamat ni cam da betaoun2 ta jumpe aku kan . ehh mmg betul pun kan . haaa 4 tahun sekali bwu jumpe ! perhh tu mmg best , jaoh dimate , dekat dijantunggg .. OMG . . cukup okay . no jiwang2 . . btw , thx mr . hakim ! wa ceronok sama lu ini haly . <3

. okay sedih bila lupe na capture picca sendiri . kaw punye pasal ahh ! bnyak sanad mulut tu nak cakap . erghh  ! apepown , thx ajak den kua yerr . n thx sbb aku blaje ko mam aryni yerrr even aq ta dgr pun perkataan "THX: kaw tu . ha ha .


. okay to my dearest friend ' NOR SYAFIKA IDORA' hb !sweet 9teen okay . kaw agak kecewakan aku aryni . punca .? aku betul2 nak jumpe + celebrate bufday kaw , tapi kaw bz plak nan owg laen . okay fine .aku tawu dye lagi penting dari aku . apepun , welcome to 9teen . hah !


. okay , fund aku da okay . tapi mmry card plop wat masalah . duet2 , aku memg kaye nak cop duet tiap2 ary . tape , save dlu wat mase ni . fund ta penting sanad . asalkan dpt kol n txt suda berbaloi3 !


. okay aku memg best la na layan felling kaw tiap2 hary . betul , aq bersyukur sanad bile aq ditinggalkan , ramai yang datang menemani aku . mmg thx gyla2 kat korang . hanya Allah ye y dapat balas jase korang . tapi , hope fhm okay , kite just kawan je . hati aku bukan mudah utk bg2 kat orang . mybe layanan aku buat kaw rase aq punye felling yang same nan ape y kaw rase. tapi tidak . ! seriusly tidak . aku bukan na kate aku howt ataw gojes o sumthin else yang boley na kate ramai suke aku . tidak ! aku cikit pun ta penah katekan mcm tu . aku hanyalah aku . insan yang penuh kekurangan . jadi , janganlah kaw judge aku ta pilih kaw sbb aq materialistik or sumthin else . kalau kaw ditempat aku , baru kaw tahu ape sbnrnye yang jadi . aku penat tawu . penat mengecewakan orang . okay now , depends pade korang na judge perkataan "mengecewakan" tu yang mcm mane   .  

.gud nyte boyfriend . gud nyte girlfriend ! :)


.

             
                                                                 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...