CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Monday, 23 May 2011

untung lhaa ade boyfie

. seronok bila penad kite seharian membuat kerja  then mendapat hasil yang memberangsangkan . seronok walaupun dalam keadaan penat , masih boley tersenyum dengan pelanggan - pelanggan . seronok bila bukak lappy nampak orang tersayang online . ha ha ha  ( tak de kaitan dlm tajuk kita kali ni ) .

. untung la bila ade boyfie , jalan-jalan ta engat dunia . macam la kat rumah tu tak de keje kan . aha tapi laen plak cite kalau ade bibik kat rumah tu . >.< kepit sane kepit sini . best ke orang tengok ? tak pe , tengah fall in love kan , ape benda jadi pun ta nampak .

. untung la dapat decorate blog cantik2 . T_T . tak de mase !!! jelous dgn dye-dye orang . grrr . bila na ade mase ni . okay nty buad appoiment balek dgn blogger terchinta okay . okay badan penat + + . na tido awal plus bergayut dengan sesape yang sudy :) aha .

gud nyte boyfriend . gud nyte girlfriend . :)

Saturday, 21 May 2011

jaridalamatakbergerakla.

 . memang agak lame la da tak practice jari ni mentyping . sebab ? bz + malas + ta de mase + sebagainye .



 . 16 may 2011 . tarikh yang aku tunggu2 sejak aku balik dari dungung !
 . OKAY , mule2 on lappy sayang .
 . then connect itu wifi .
 . then pegi itu laman web www.psmza.edu.my
 . ' sila click di banner ' .. :'(
 . thx la sbb bg result aku mcm tu .
 . sorry umi , even umi cool je , tapi akak tawu umi na lebih dary tu kan ..
 . insyaallah umi , next sem :)


. bufday kaw . okay la aku da wish kat kaw . baik ta aku ? ha , habes kedit aku tawu . hak3 . kaw gedix kan , buad2 ta kenal sape aku , omg , ade aku kesah ? okay aku mmg admit la dlu memg aku susah nak lupekan kaw , tapi bila pikir baik2 better kodd aku lepaskan kaw . sbb kaw ta layak dapat kasih sayang aku . .


. okay hangout tadi memg best ! perhh macam owg baru lepas kua dari kandang tu . memang ketare yang aku ni seorang yang jarang "bersosial " . walaaweyhhh . okay ni saya punya driver !


sory wa trak masa mao pusing ini picca . :p
. pemandu yang agak ta 'berdisiplin' . haha . amad tidak berterima kasih betul kan . dari mule masuk kete untill hantar balek , ta penah stop cakap . aisehhh , mamat ni cam da betaoun2 ta jumpe aku kan . ehh mmg betul pun kan . haaa 4 tahun sekali bwu jumpe ! perhh tu mmg best , jaoh dimate , dekat dijantunggg .. OMG . . cukup okay . no jiwang2 . . btw , thx mr . hakim ! wa ceronok sama lu ini haly . <3

. okay sedih bila lupe na capture picca sendiri . kaw punye pasal ahh ! bnyak sanad mulut tu nak cakap . erghh  ! apepown , thx ajak den kua yerr . n thx sbb aku blaje ko mam aryni yerrr even aq ta dgr pun perkataan "THX: kaw tu . ha ha .


. okay to my dearest friend ' NOR SYAFIKA IDORA' hb !sweet 9teen okay . kaw agak kecewakan aku aryni . punca .? aku betul2 nak jumpe + celebrate bufday kaw , tapi kaw bz plak nan owg laen . okay fine .aku tawu dye lagi penting dari aku . apepun , welcome to 9teen . hah !


. okay , fund aku da okay . tapi mmry card plop wat masalah . duet2 , aku memg kaye nak cop duet tiap2 ary . tape , save dlu wat mase ni . fund ta penting sanad . asalkan dpt kol n txt suda berbaloi3 !


. okay aku memg best la na layan felling kaw tiap2 hary . betul , aq bersyukur sanad bile aq ditinggalkan , ramai yang datang menemani aku . mmg thx gyla2 kat korang . hanya Allah ye y dapat balas jase korang . tapi , hope fhm okay , kite just kawan je . hati aku bukan mudah utk bg2 kat orang . mybe layanan aku buat kaw rase aq punye felling yang same nan ape y kaw rase. tapi tidak . ! seriusly tidak . aku bukan na kate aku howt ataw gojes o sumthin else yang boley na kate ramai suke aku . tidak ! aku cikit pun ta penah katekan mcm tu . aku hanyalah aku . insan yang penuh kekurangan . jadi , janganlah kaw judge aku ta pilih kaw sbb aq materialistik or sumthin else . kalau kaw ditempat aku , baru kaw tahu ape sbnrnye yang jadi . aku penat tawu . penat mengecewakan orang . okay now , depends pade korang na judge perkataan "mengecewakan" tu yang mcm mane   .  

.gud nyte boyfriend . gud nyte girlfriend ! :)


.

             
                                                                 

Thursday, 5 May 2011

.okay aq ta tawu malam ni knp tibe2 sedih je rase . act aq risaukan sumthin . sebab ? ta tawu lha .
every nyte , aq slalu dgr luahan haty dye pasal awekss dye .. omg ! kesiannye . knp dye diperlakukan mcm tu .oh  my dear brother , hope kaw tabah dgn semua dugaan y dtg ni okay , ni lah salah 1 dugaan dlm prhubungan , aq yakin qlo jodoh kaw emg dgn dye , seteruk mane pun , insyaallah dye akan kmbali balik pada kaw , yang penting just sabar n doa okay ? i always with u la dearr !

.okay , bila aq tengok post2 dye , aq tawu , salah 1 nye mmg tuju pd aq , ianya depens samaada aq faham o tak semua tu . damn ! asal aq buat dye mcm ni .. tawu tak aq serba salah sngt . tapi aq tak pernah bagi harapan ape2 pd dye . n dye pun cakap yang dye tak mgharapkan ape2 pd aq . tapi . urghh ! aq tetap silap,
seriusly , qlo sy tak hadir dalam hidp awk , msty tak kan jd mcm ni kan . seriusly i'm so sorry .

.okay , cukup2 lah sygkan aq . erghh ! bukan tak bersyukur , tapi da problem is , kaw dah ade awekkkk lha! asal ? ta cukup lagi ke dye tu .. asal kaw nak aq lagi . ape benda yang aq da buat smpi kaw nak aq gak! kdg2 aq pelik dgn lelaki ni , perlu ke perkataan "curang" dlm kamus kehidupan korg o korang tak penah rase lagi cm ne kene tipu ? OMG ! kaw mmg owg yang paling bertuah qlo ko tak penah rase tu semua .

dalam kamus kehidupan aq cume mahukan seorang "lelaki mase dpn " yang boley menjamin mase dpn ku . semuanya demi khdupan akan dtg jugak , bukan aq sebarangan nak memilih . it's better pilih sendiri kodd dari parents yang tentukan . betul ke ? okay bab tu depens pade pndapat masing2 , malas na potpet panjang lebar . the tyme is 2.36 am . so tyme to sleep . hope esox lagi better dari ini hary . :)

wa rendu sama family & rakan & teman &sahabat ..

"lu lelaki tarak guna "

okay mmang hot la kaw buat perempuan2 kat dunia ni mcm tu .
kaw ingt kaw siape ? prince william ? . Go to the hell lhaa .
muke cam cibai , ade haty nak jd playboy ? playground pun belum tentu la derr .
wa selutt sama lu punye awekss . qlo wa tawu lu punye perangai cam cibai mmg wa suda lame kick lu ahh .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...