CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

"teman "

teman , kawan , sahabat ..
semuanya same je maksud dye .
cuma depends pada orang tu na faham @ tafsirkan ianya macam mana .


epy . . .

bella . . .

yang tengah2 tu ! rumate !

kami semua .:)


okay pic yang ni dulu kay , naty izzy upload lagi .. tunggu wajah2 yang akan dtg pulak kay  .. 

picca seterusnye ..




kenal sape insan bertuah kat atas ni .!
haha , dye lah ....... atokk kesayangan ku :) encem ta ?
dye da d'taken taw . jangan sape2 brani amek dye dari nenek !
wahahaha . atok mesti bangge bila nampak  gambar atokk ade lam diary cu kan .. wee
atok saye ni baek taw . (mengampu)
dye hesemmmm sanad (nenek cakap)
mate dye bolat bak bulan terang memberi sinar cahaya pabila ku tenung (nenek cakap)
rambot itam legam . ( nenek cakap )
bila dye mara o tension , dye akan betukar kaler ijao . cam power puff girl tu .. :D
ha tengok kat atas ni , ijao jugak kan . hak3
atok ku ni still belajar . mude ag owgnye . impian atok nak jadi mr.arkitek .
wahhh besar taw cite2 atok aku ni . gud luck atokk .!
 tokk , naty janan lupe uat playground utk cu ye .. cayanggggg atok . ! haha







aha . benda alah ni la benda yang paleng dye suke :)
sape dye ? just dye je yang tawu sape tuan punye 'diadem' ni .
dye best . suara dye best . suke bila dye gelak . kdg2 serius . takodd pun ade , tapi wat2 cool je kod .
dye ade pegangan hidup , even mama dye da tade , dye dapat berdikari di kaki sendri .
seorang yang kuat semangat . ta tawu erti putus ase .
yang paleng penting , dye menghormati orang laen . :)
friends , kite kawan sampai bile2 okay !









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...