CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Wednesday, 13 April 2011

"study"

mcm kanak2 ? ada msalah dgn kaw ke ? aq punye blog's kodd ,so ikut aq la kan. :)

okay ,menda kat atas ni mcm tak sesuai dgn title izzy tu kan . okay just forget it .. exam ? demam exam...mmg da tak lame . tak sampi pun 10 hary . knp pilih 10 hary ? haha entah :) semua orang sibuk sane sni.
betul ke ?

demam ?

bila mejaku nak jd mcm ni ea ??

update status "study hard" , "final da dekat,tak pandai2 lagi ke nak stdy" , "buku ilang (alasan tak nak stdy) "  n mcm2 lagi lah . kalau senaraikan , mmg tak usik buku dpn mate ni .

hehe .. itulah sy :)
p/s : entri kali ni bosan ! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...