CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Wednesday, 27 April 2011

sy rindu kawan sy :'(

sedih . sebab ? sbb sedih la .. rindu dye sngt .. rindu gelak tawe dye .. rindu tyme dye manje2 ngn sy , rindu tyme dye merajuk , rindu tyme dye ..... :'( ..

awak .. nape awk jauhkan diri dri sy ? awak tau , sy da lame perhatikan awk , tapi sy ta berani na tny o tegur awak .. lagi-lagi sejak kite exam baru-baru ni .. awak ? awk tawu , sy sedeh gyla bile awak macam ta sudi pun na stdy same-same nan sy ? knp awk ? awak mara nan sy ? kalau awk mara , nape awk ta tegur sy o apepun , sy senyap je sbb takut nak bersuare . last paper td , sy selalu perhatikan awak , bila awk bercakap pun , awk lansung tak pandang sy , sy sedeyh tawu .. tapi ape yang sy mampu buat kan ..

awak .. tadi sy nampak awk balik naek kereta kancil merah kan .. awk dgn rumate awk kan ? bnyak barang awak sy tengok , nape awk tak mintak sy tulun bawakkn .. awak tawu , sy sedeyh bile awk pergi tak bgtawu sy .. lagipun , sy tawu bilik awk n bilik kwn kite lagi 1 tu tak jauh kan ..?  tadi , sy tengok je awk naek kereta tu , untill la kereta tu jauhh .. sy na panggil awk dari atas , tapi sy takodd .. takodd awk ta bg responds ape2.. bile sy da smpi bilik sy , sy ta tawu nape tibe2 air mate sy ngalir .. tapi sy tawu , air mate sy ni ngalir bukan sbb awk ta jumpe sy td , tapi air mate ni ngalir sbb sy tak smpat na mintak maaf kat awk sbb buad awk terase dgn sy .. 




awak , apepun jd antara kite , awak tetap best friend sy smpi bile2 NABILAH MOHD AMIN ..

rindu awk cngt2 my dear :)

Friday, 15 April 2011

" kenape sy yang menjadi pilihan awk "

awak , 4 bulan awk tipu sy ..
awk , kenape sy yang perlu awk tipu ?
awk , awk nak balas balek dgn ape yang sy buat kat awk dulu ?
awk , knape awk kejam sngt dgn sy ?
awk , seronok ke permainkan haty orang ?
awk , tercapai ke segala apa yang awak mahukan after awk buat semua ni ?
awk , tenteram ke arwah gf awk kalau awk berkelakuan mcm ni ?
awk , ape salah sy dgn awk selame ni ?
awk , sy tak pernah marah + curiga + cemburu + segale2nye dgn awk selame ni , tapi kenape awk tergamak buat sy mcm tu .?
awk , gembira melihat air mate sy jatuh sbb awk ?
awk , gembira tengok sy down sbb awk ?

awak ? awk ingt sy kejam sangt ke kalau awk bgtawu hal sebenar , pernah sy marah awk bila awk kantoi dgn penipuan awk ? ade sy maki awk mcm mane awk maki sy ? ade sy tuduh awk mcm mane awk tuduh sy? awk , kejam nye awk dgn sy .. ape salah sy dgn awk .. awk , awk tawu kan sy ta kuad na hadapi ni semua , awk tawu kan sy lemah ..

awk.. tq sebab ta mengaku bhwa sy pernah mnjadi gf awk ..awk , tq sbb penah mencury aty sy wlpun hakikatnye awk ta mengaku tu sume ..awk , berhentilah sakiti haty perempuan jika awk amat sygkan arwah gf awk . biarlah dye tenang melihat awk disini .. maaf andai sy pernah menyakiti haty dan perasaan awk , andai ini ending sebenar story kita  , cukuplah sampai disini . semua impian n harapan kita selama 4 bulan ini , kita anggaplah ianya 1 kenangan yang pernah wujud antara kita . tak ade ape yang saya mahukan dari awak melainkan mendoakan kebahagiaan sy . sy maafkan atas semua yang terjadi, hopely , awk akan jumpe pwincess yang dapat memahami awk ape adanya .. tq for everything hakim ..

ekhlas dari seseorang yang pernah menyayangimu ....

Thursday, 14 April 2011

" i'm sorry "

yes , i admit that i'm wrong ..

kenape awk mudah memikirkan sumthin terlampau jauh ? knp awk dah mule nak menjauhkan diri ? kenape bila sy dah mule selesa dgn awk , awk pula yang ....... knp ? adakah sbb post fb sy ? sume tu ta penting n awk sendri ckp yang lepas , biarkan aje , n awk gak ckp awk faham dgn ape y sy rase, tapi..

tapi knp look like awk nak jauhkan diri dary sy DoMO KUN !


 awk tawu , awk da buad air mate sy tuwun malam ni  tawuk .. ..


i miss my DOMO !
:'(

mybe kehadiran sy menambah lagi kesakitan dln idup awk kan .. andai itu takdirnya .....



p/s : ta kuad na hadapi sorg2


Wednesday, 13 April 2011

"study"

mcm kanak2 ? ada msalah dgn kaw ke ? aq punye blog's kodd ,so ikut aq la kan. :)

okay ,menda kat atas ni mcm tak sesuai dgn title izzy tu kan . okay just forget it .. exam ? demam exam...mmg da tak lame . tak sampi pun 10 hary . knp pilih 10 hary ? haha entah :) semua orang sibuk sane sni.
betul ke ?

demam ?

bila mejaku nak jd mcm ni ea ??

update status "study hard" , "final da dekat,tak pandai2 lagi ke nak stdy" , "buku ilang (alasan tak nak stdy) "  n mcm2 lagi lah . kalau senaraikan , mmg tak usik buku dpn mate ni .

hehe .. itulah sy :)
p/s : entri kali ni bosan ! 

Tuesday, 12 April 2011

"exam"

ouhh exam .. tade sape yang bley lari dari exam selagi seseorang itu bergelar "student" . semuanya demi masa dpn :), amek course programming . tapi act ta brape minat terhadap coding2 ni . lebih obses terhadap animation, but tak pro sanad . mcm mne mao pertingkatkan ?  ape lagi , rajin2 kan lah stdy. . semenjak 2 menjak 3 menjak menjadi student IT ni , "kepoweran"  glasses izzy ni makin lame makin membukit , eish knp bile da pkai glasses pun still kabur pandangn ni , takkan smpai nak kena pkai kanta pembesar kodd .
ouhh mata , janganlah kaw meminta untuk menambah POWER . cukuplah power yang da ade ni .

perlu ke glasses mcm ni ? haha
atau begini ? wow !

Monday, 11 April 2011

"dua_nd blog's"

okay . 1st skali sebagai umat islam .. assalamualaikum kpd umat2 islam di dunia ni okay.

mengikut tyme zone ku sudah mulai mencecah jarum angka 2.00 am.. gud luck to izzy y sudah berjaya buat blog's yang kedua :) (tepuk tangan) . agak terkilan sbb izzy punye blog dulu dah ta ley masuk ? kenape ? entahla.. tu lah diname kan bute  IT kodd . smpai punce masalah tu pun tak dpt diselesaikan . so , dlm dua_nd blog's ni , mcm2 izy nak praktikkan software ape yang izzy da blajar sepanjang sem 2 ni..salah 1 nye ,PHOTOSHOP ,FLASH (erghh agak ta suke ini keje,tapi boley buat animation.yeay!) , SOUNDFORGE (yeay ! karok jumm ! ) , PREMIERE ( edit video :) ) n etc lah . Ape functionnye kite berat2 kan lappyy kite dgn software2 ni kalau kite lnsung tak menggunakannya .betol x?PHOTOSHOP ? mybe ta sehebat MAS AHMAD SAFWAN n owner2 blogest yang laen, tapi kat dunia ni tak de ape yang mustahil kan. so kalau nak pandai ,kene lah ade rajin + usaha + berusaha + & ++ lagi lah :) cenyum ckit . bak kate justin bieber "NEVER SAY NEVER ".

p/s : pillow cik izzy dah memanggil tu . :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...