CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

thx lawat saye punye blogest ! anda melawatnya pada jam ...


Get your own Digital Clock

Wednesday, 27 April 2011

sy rindu kawan sy :'(

sedih . sebab ? sbb sedih la .. rindu dye sngt .. rindu gelak tawe dye .. rindu tyme dye manje2 ngn sy , rindu tyme dye merajuk , rindu tyme dye ..... :'( ..

awak .. nape awk jauhkan diri dri sy ? awak tau , sy da lame perhatikan awk , tapi sy ta berani na tny o tegur awak .. lagi-lagi sejak kite exam baru-baru ni .. awak ? awk tawu , sy sedeh gyla bile awak macam ta sudi pun na stdy same-same nan sy ? knp awk ? awak mara nan sy ? kalau awk mara , nape awk ta tegur sy o apepun , sy senyap je sbb takut nak bersuare . last paper td , sy selalu perhatikan awak , bila awk bercakap pun , awk lansung tak pandang sy , sy sedeyh tawu .. tapi ape yang sy mampu buat kan ..

awak .. tadi sy nampak awk balik naek kereta kancil merah kan .. awk dgn rumate awk kan ? bnyak barang awak sy tengok , nape awk tak mintak sy tulun bawakkn .. awak tawu , sy sedeyh bile awk pergi tak bgtawu sy .. lagipun , sy tawu bilik awk n bilik kwn kite lagi 1 tu tak jauh kan ..?  tadi , sy tengok je awk naek kereta tu , untill la kereta tu jauhh .. sy na panggil awk dari atas , tapi sy takodd .. takodd awk ta bg responds ape2.. bile sy da smpi bilik sy , sy ta tawu nape tibe2 air mate sy ngalir .. tapi sy tawu , air mate sy ni ngalir bukan sbb awk ta jumpe sy td , tapi air mate ni ngalir sbb sy tak smpat na mintak maaf kat awk sbb buad awk terase dgn sy .. 




awak , apepun jd antara kite , awak tetap best friend sy smpi bile2 NABILAH MOHD AMIN ..

rindu awk cngt2 my dear :)

1 comment:

  1. ololooo.. comelnyaa ,., sayang betol kat kawan awak tuu yee,,hihiee.. tamoo gado gado taw...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...